CV Installaties

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw centrale verwarmingsinstallatie. Daarnaast raden wij u standaard aan een onderhoudscontract af te sluiten. Dan heeft u de 24-uurs garantie dat wij bij storingen direct bij u op de stoep staan. En staat u nooit lang in de kou.

Bij de aanschaf van een CV-installatie kunnen wij u een technisch advies geven over de juiste CV-ketel en het nodige vermogen in uw omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de navolgende merken:

Nefit, Daalderop en Vaillant

Hierbij kunt u een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren en/of kiezen voor vloerverwarming. Het is van groot belang dat de Centrale Verwarmings installatie jaarlijks aan een onderhoudsbeurt wordt onderhouden dit in verband met een veilige werking, het rendement, de bedrijfszekerheid, etc. Voor het onderhouden van uw CV-ketel bestaat er bij ons de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Eén maal per jaar nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak, vervolgens wordt uw CV-installatie aan de hand van een onderhoudsformulier schoongemaakt.

CV-onderdelen

Voor alle onderdelen voor cv ketels bent u bij Installatiebedrijf Kerkhoff aan het goede adres. We werken met de beste materialen. Dit geldt dus ook voor cv onderdelen. Goede cv materialen zijn van belang voor een goede werking van uw installatieproducten. Kerkhoff is dealer van de merken: Remeha, Nefit, Itho en Daalderop. Bij ons kunt u dan ook terecht voor cv onderdelen van deze merken en onderdelen van andere merken. De vakspecialisten helpen u, indien gewenst, graag met degelijk advies. CV onderdelen als een pomp, tappot, kleppen of tapspiraal kunt u bij ons verkrijgen.

CV Installaties
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen