Dak & Zinkwerk

Bij ons bedrijf staat vakmanschap en liefde voor het oude loodgietersvak nog hoog in het vaandel. Vandaar dat er bij ons nog steeds volop gebruik wordt gemaakt van de traditionele materialen als zink, lood en koper.

Dakgootpreventie Groesbeek

Installatiebedrijf Kerkhoff in Groesbeek is dealer van dakgootpreventie. Wij plaatsen en leveren dakgootpreventie in heel Groesbeek en omgeving. Voor het vervangen, verhelpen van lekkage, of reinigen van uw dakgoot bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag direct een offerte aan.

Materialen

In onze werkplaats hebben wij dan ook nog de machines en gereedschappen om deze materialen op een ambachtelijke wijze te bewerken en is in ons bedrijf de kennis en het vakmanschap nog aanwezig om deze materialen bij u aan te brengen in zowel nieuwbouw als renovatiewerken.

Onderhoud daken

Wij beseffen echter ook dat we niet stil kunnen blijven staan en hebben ook kennis in huis om uw dak van bitumineuze of kunststof dakbedekking te voorzien. Op het gebied van hemelwaterafvoer maken wij gebruik van Dyka PVC en op verzoek kunnen wij uw goten maken van zink of koper. Evenals bij de CV-installaties kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden zodat wij jaarlijks uw goten en dak inspecteren en schoonmaken.

Zinkwerk
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen