Sanitair

Als u besluit om uw badkamer of toiletruimte te vernieuwen, laat u dan adviseren door een sanitair specialist! Installatiebedrijf Kerkhoff in Groesbeek adviseert u over de inrichting!

Sanitair advies

Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Ook is het mogelijk om in overleg met u een afspraak te maken bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater.

Sanitair Installatie

Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorziening verzorgen en omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij zelfs uw complete verbouwing of nieuwbouw verzorgen.

Baden en douchen krijgen een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief bubbelbad. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. Ook het uitproberen van bubbelbaden behoort daar tot de mogelijkheden.

Sanitair
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen